Tjänster

Vilken tjänst ska jag välja?  Läs mer här:

Life & Relationship Coaching, 60 min, $85.00
Hur är din relation till dig själv och ditt eget liv? Trivs du? Lever du det liv du vill leva? Trivs du med livet och är du nöjd med det du åstadkommit hittills? I så fall är det underbart! Eller är du stressad av att gå från en aktivitet till en annan? Har du ett jobb som du inte gillar och som du vill byta? Är du nöjd med din hälsa? Gör du vad du vill här i livet för att uppfylla dina egna behov? Har du hög eller låg självkänsla? Vi kan förändra våra liv om vi förbinder oss till det. Om du behöver någon att prata med om ditt liv, ditt liv som singel eller med din partner, din familj och hur du känner igen och når dina mål, är denna session för dig.
1 person

EFT-behandling/tappning, 60 min, $85.00
Detta är sessionen där du lär dig hur du använder EFT/Emotional Freedom Techniques/Tappning för att lösa tidigare och nuvarande problem. En EFT-session involverar användning av fingertoppar för att knacka på ändpunkterna av energimeridianer som är belägna precis under hudens yta. Tapping ger lindring från stress, kronisk smärta, känslomässiga problem, störningar, missbruk, fobier, posttraumatiskt stressyndrom och fysiska sjukdomar.
1 person

Relationscoaching, 90 min, $115.00
Vilket syfte har jag med min partner? Kärlek är att önska det bästa för någon. Vill du det bästa för din partner? Att älska är att skapa kärlek. Hur mycket kärlek skapar du i ditt förhållande? Eller förväntar du dig att din partner ska ge först? Kommunicerar du från hjärta till hjärta eller huvud till huvud? Är ni varandras bästa vänner? Kärlek är ett beslut, inte en känsla, och relationer kan utvecklas och förändras. Den här sessionen är till för dig när ditt förhållande inte fungerar och du vill få ett annat resultat, som att vara – lycklig?
2 personer

Familjecoaching, 90 min, $115.00
Hur är din familj? I en familj kan vi njuta av varandra, stötta varandra, inspirera varandra och utvecklas tillsammans. Hur ser det här ut i din familj? Bidrar du till njutningen eller missnöjet i din familj? Bidrar de andra till glädjen eller frustrationen? Hur är dina barn? Hur är relationen till dina föräldrar, svärföräldrar och syskon? Denna session är för dig om föräldrafrågor, förtydligande, konfliktlösning och målsättning.
2-4 personer

Group Coaching, 90 min, $115.00
Hur är situationen på ditt arbete? Funkar det inte med din chef? Eller mellan dig och dina vänner? Finns det en bristande förståelse för varandras situation? Hur kommunicerar ni med varandra? Situationen kan förändras. Denna session handlar om förtydligande, konfliktlösning och målsättning mellan vänner eller kollegor.
2-4 personer

Nonviolent Communication (NVC) Training, 60 min, $85.00
Syftet med NVC är att få oss att kommunicera med varandra istället för med varandra. NVC är lika användbart i nära relationer som i yrkeslivet, i politiken, i förskolan och i skolan. Genom NVC får vi de praktiska verktygen vi behöver för att utveckla vår förmåga att kommunicera och lyssna med empati. Vi lär oss att skilja fakta, känslor och behov från våra känslomässiga reaktioner, från våra tankar, från våra tolkningar och från våra idéer om hur saker och ting borde vara.
1-4 personer

3-timmars program/paket, 10 % rabatt, $230,00
USD 230 USD (ordinarie pris 255 USD) för 3 timmars coachning/terapi/träning. Du kan använda dessa timmar för alla tjänster som jag erbjuder. Dessutom kan du varje gång i förväg välja hur länge du vill att sessionen ska pågå. Du kan även använda detta erbjudande för så kallad intensiv och utökad coaching/terapi. Vi planerar ditt program vid vårt första möte.

8-timmars program/paket, 15 % rabatt, $580,00
USD 580 USD (ordinarie pris 680 USD) för 8 timmars coachning/terapi/träning. Du kan använda dessa tider för alla tjänster som jag erbjuder. Dessutom kan du varje gång i förväg välja hur länge du vill att sessionen ska pågå. Du kan även använda detta erbjudande för så kallad intensiv och utökad coaching/terapi. Vi planerar ditt program vid vårt första möte.