Om mig

Med en kandidatexamen i Human Resource Development, Personal Development and Educational Planning, arbetar jag som professionell coach, terapeut och utbildare. Jag bor för närvarande i Sverige men vill hjälpa dig att du än är i världen. Det här är en online möjlighet för dig att få stöd och för att jag ska kunna hjälpa till.

Hos mig hittar du en medkännande och påhittig socialtjänstprofessionell med 25+ års erfarenhet, specialiserad på socialt arbete, coaching, samhällsservice, terapi och utbildningsfacilitering. Engagerad i att ge stöd till individer, familjer, grupper och samhällen för att förbättra deras individuella och kollektiva välbefinnande.

Jag har arbetat med flyktingar och i mångkulturella miljöer. Jag har varit fostervårdare, underlättat talträning för strokepatienter och varit instruktör inom Första Hjälpen/HLR och Psykologisk Första Hjälpen. Som företagare har jag haft möjlighet att hjälpa dem som hanterar våld, missbruk och kriminalregister att acceptera sitt förflutna och gå vidare i sina liv. Jag har varit avgörande för att hjälpa till att identifiera problem och vägleda dem att laga sina relationer.

Som ni kanske förstår nu brinner jag för att göra positiva förändringar i andras liv, vilket har drivit mig att driva mitt eget företag som livs- och relationscoach i över 10+ år i Sverige.

Eftersom vi nuförtiden kan arbeta online var som helst i världen, tar jag nu ett steg för att bli internationellt. Jag vill nå människor som behöver hjälp med livsfrågor eller deras relationer men av någon anledning inte kan ta sig till en coach/kurator/terapeut.

Du är varmt välkommen att boka en tid med mig. Jag kommer att känna mig väldigt hedrad över att träffa dig och jag kommer att stödja dig till 100 procent på din resa mot att uppfylla dina mål.

Gunilla Alexandra Wigertz


Referens från min tränare/tränare, 2008:

“Gunilla Wigertz är en underbar tränare som har mitt fulla stöd. Varför? Jag har hört Gunilla coacha vid flera tillfällen och jag har bildat min uppfattning utifrån ICF Core Coaching Competencies som används i dessa sessioner.  Enligt min mening är Gunilla en ambitiös och stark coach Hon är också en lugn, intuitiv och kärleksfull coach som är mycket pålitlig och sympatisk. Med klienter är hon naturligt förankrad, lyssnar väl och är väldigt kreativ i att hitta tillvägagångssätt och lösningar som kommer att stödja klienten.”

Tränare Gunilla Lundqvist, Stockholm


Utbildning

Bachelor of Arts i Human Resource Development, Personal Development & Educational Planning, 2000


Certifieringar

  • Facilitator, Spa för själen
  • Utövare, EFT/Emotional Freedom Techniques
  • Instruktör, Psykologisk Första Hjälpen
  • Instruktör, Första Hjälpen & HLR
  • Livscoach
  • Facilitator, Retreat & Meditation
  • Instruktör, Drug / Våld / mobbning Prevention


Kontaktinformation

RELATIONSHIP COACHING ONLINE
Gunilla Alexandra Wigertz
Kneippgatan 34
603 36 Norrköping
SVERIGE

www.relationshipcoaching.se 
info@relationshipcoaching.se